Детска Школа по Скуош

Пригответе се да бъдете пленени от магията на скуоша!

Развълнувани сме да обявим, Спортен Клуб SOFIA TOP SQUASH стартира нова детска школа по скуош, специално проектирана за деца на възраст между 5 и 12 години.

Под ръководството на невероятния треньор Стоил Жилев и екипа на спортен клуб Sofia Top Squash, ние ви каним да се присъедините към нас в това невероятно пътешествие, което ще превърне вашите деца в здрави, щастливи и талантливи млади спортисти.

Скуошът е фантастичен спорт, който съчетава физическа подготовка, умствена острота и умения за работа в екип. Той насърчава децата да развият своята увереност, решителност и способности за решаване на проблеми, като същевременно им предоставя възможност да създадат нови приятели и да станат част от позитивна и подкрепяща общност.

Нашата детска школа предлага занимания два пъти седмично, в понеделник и петък от 18:00 часа, с обща продължителност от 90 минути.

Всяка сесия е внимателно структурирана, за да осигури баланс между кондиционни упражнения, техническо обучение и практически игри. Децата ще се забавляват през цялото време, докато учат основите на скуоша, като същевременно извличат ползи за здравето от тази енергична и вълнуваща игра.

Всички необходими съоръжения, включително ракети, топки, са осигурени от клуба. Всичко, което вашето дете трябва да направи, е да дойде готово за игра в удобен спортен екип и чифт немаркиращи спортни обувки.

Скуошът е спорт, който може да се играе от всеки, независимо от наличието на предишен опит, така че не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси.

Месечната такса от 130 лева включва експертното ръководство на нашите треньори, първокласни съоръжения и несравнимата атмосфера на Sofia Squash Center.

За да гарантираме, че всяко дете получава индивидуално внимание и подкрепа, ние ограничаваме размера на всяка група до 12 участници. Побързайте, тъй като местата са ограничени!

Не пропускайте тази невероятна възможност да дадете на детето си предимствата на скуоша и много други.

Регистрирайте го днес и му позволете да открие страстта си към този невероятен спорт. Очакваме с нетърпение да ви посрещнем в Sofia Squash Center и да станем част от вашето спортно семейство!

Запишете детето си сега и станете част от нашето растящо скуош семейство!

Контакти:

Стоил Жилев: 0897 540 394
Facebook: https://www.facebook.com/sofia.squash

Reader Rating1 Votes
99